Escola L'Era de Dalt

biblioteca moodle AMPA GEP

 

 

 

 

 

 

escola
participació blogs documents contactar
 

tornar

JORNADA AMB LES FAMÍLIES

El passat 7 de març es va portar a terme la Trobada amb les famílies de l’escola per parlar sobre el procés de transformació educativa de la nostra escola, on hi va participar una vuitantena de persones.

De fet, en aquesta ocasió hem seguit el document del Programa EN21 “Tret de sortida amb les famílies” , amb la Proposta número 2. La Jornada va tenir dues parts diferenciades; Una primera part on es va establir una dinàmica de treball en grups de 4-5 persones, que varen debatre sobre tres preguntes que els hi vam proposar des de l’escola. L’objectiu era consensuar les respostes amb el grup i exposar-les en pòsits al mural general. Des del centre es va comentar que hi hauria un retorn de les conclusions de la dinàmica a totes les famílies. La segona part va ser una explicació per part de l’equip directiu del moment en què passa l’escola a nivell pedagògic, i del procés global de canvi. Finalment hi va haver un torn obert de preguntes.

Amb l’objectiu d’anar comunicant el procés de canvi a tota la comunitat educativa, seguirem organitzant Jornades d’aquest tipus per donar orientacions, informar i involucrar les famílies en el procés de transformació.

 

 

Escola L’Era de Dalt C/ Andreu Molera nº 5 08551 Tona space spacespace space adobe flash realplayer youtube basicproject